Események betöltése
  • Ez az event elmúlt.

RideHard Cross&Trekking teszt – powered by Bikemag

Ilyen még nem volt… Közös kerékpárteszt a Bikemag.hu csapatával, hogy kiválaszthasd a neked megfelelő cross, trekking vagy fitness kerékpárt, miközben jókat bringázunk Balatonföldvár környékén egy hosszú hétvége keretében!

A Bikemagon, Magyarország legolvasottabb kerékpáros honlapján az utóbbi két évben rendszeressé váltak a tesztesemények, amikor egy helyszínen akár 20 kerékpár is kipróbálásra került. Mindeddig azonban csak a Bikemag szakírói tesztelték a bringákat.

2017-ben először lesz a Bikemag történetében cross/trekking/fitness megateszt, ráadásul rögtön az első eseményen lehetőséget kapnak a bringák leendő vásárlói is, hogy kipróbálják a különböző modelleket és véleményt is alkossanak róluk, ami aztán a Bikemag hasábjain is megjelenik.

Mi minden hátteret biztosítunk a résztvevőknek!

Balatonföldváron egy kerékpáros-barát vendégház lesz a főhadiszállás, félpanziós ellátással és minden szükséges infrastruktúrával, a környéken kipróbált bringás útvonalakkal. A Bikemag adja a különböző tesztkerékpárokat, a gépek a hobbibringások, hétvégi tekerők, túrázók által kedvelt kategóriákból kerülnek majd ki, lesz cross, trekking és fitness modell is, természetesen női változatban is, különböző márkák palettájáról.

Hogy a résztvevők minél több bringát ki tudjanak próbálni, szombaton és vasárnap is két-két rövidebb túrát tervezünk, melyek után a közös programok keretében a bringások megoszthatják tapasztalataikat egymással és a Bikemaggal. A beszélgetések célja az is, hogy – ha nem is feltétlenül a tesztelt modellek közül – de mindenki úgy távozzon, hogy pontosan tudja már, milyen bringára van szüksége!

Az ILB Factory és a Bikemag jóvoltából minden résztvevő minőségi kerékpáros mezt is kap ajándékba!

További részletek – természetesen a konkrét bringákról is – hamarosan…

A foglalással érdemes igyekezni, hiszen a résztvevők létszáma 18 főben limitált!

FOGLALJ HELYET MOST: http://ridehard.hu/bookingfoglalas/

 

 

április 21 2017

Details

Start: 2017-04-21 @ 15:00
End: 2017-04-23 @ 19:00
Cost: € 120
Esemény Categories:
Esemény Tags:, , ,

Venue

Balatonföldvár

Magyarország

+ Google Térkép

Schedule

  • Április 21. péntek: szállás elfoglalása a délután folyamán, este kerékpárok bemutatása, kerékpárok kiosztása a másnapi túrákhoz, közös vacsora
  • Április 22. szombat: reggeli a vendégházban, délelőtt és délután is teszttúrák, közös fotózással; ebéd a délelőtti túra után, közös vacsora a vendégházban, tapasztalatok megosztása, kerékpárok kiosztása a másnapi túrákhoz.
  • Április 23. vasárnap: reggeli a vendégházban, délelőtt és délután is teszttúrák, közös fotózással; ebéd a délelőtti túra után, a szállás elhagyása 19:00 óráig.
  •  

A 36 900 forintos (120 EUR) részvételi díj 8egy főre) tartalmazza:
- A balatonföldvári szállást egy hangulatos panzióban, három darab 6 fős apartmanban (2 fős szobákban), péntek és szombat éjszakával.
- Két reggelit, két közös főétkezést, snack-et
- Napi két túrát a kiválasztott tesztkerékpárokkal, túravezetéssel, technikai támogatással
- Egyedi kerékpáros mezt

Szervező

Szervező – Takács Tamás
Phone: +36 70 313 45 35
Email:
Website: Visit Organizer Website