Bringázz velünk Tenerifén napfényben!

2022. január 20-ától kiváló elhelyezkedésű (Playa de las Americas), bringásbarát aparthotelben, félpanziós ellátással, alternatív kerékpáros útvonalakkal és vezetéssel várunk az egész télen napfényes szigeten.

Turnusok, részvételi díjak (ami tartalmazza a szállást félpanzióval, reptéri transzfert, valamint a közös kerékpározásokat):

Január 20-27.: 720 euró/fő nappali, konyha+háló apartmanban (2 fő elhelyezéssel) / 650 euró/fő studio apartmanban (2 fő elhelyezéssel) / 850 euró/fő studio apartmanban (1 fő elhelyezéssel)

Január 27-február 3.: 720 euró/fő nappali, konyha+háló apartmanban (2 fő elhelyezéssel) / 650 euró/fő studio apartmanban (2 fő elhelyezéssel) 850 euró/fő studio apartmanban (1 fő elhelyezéssel)

Február 10-17.: 790 euró/fő nappali, konyha+háló apartmanban (2 fő elhelyezéssel) / 710 euró/fő studio apartmanban (2 fő elhelyezéssel) 910 euró/fő studio apartmanban (1 fő elhelyezéssel)

A bringázásokon nem résztvevő családtagoknak, barát/barátnőnek egységesen 70 euróval kevesebb a részvételi díj a fenti költségekhez képest. Két, vagy három hét is foglalható a fenti turnusok alapján, ez esetben minimálisan csökkennek a költségek.

Kerékpáros csapatoknak, nagyobb társaságoknak egyéb konstrukciók is lehetségesek más típusú szálláshelyekkel is, a COVID-előtti évek gyakorlata alapján.

További költségek: Helyszíni kerékpárkölcsönzés: karbon vázas országúti kerékpárok Ultegra szinten bérelhetők, amiről egyeztessünk személyesen. A repülőjegy (Wizzair) megvásárlása egyénileg történik, árak a mindenkori Wizz-díjszabás alapján.

Jelentkezési határidő: a fenti árak november 15-éig garantáltak

Miért Tenerife? Januárban és februárban egy olyan hely van, ahol garantált a jó idő, és minden más szempontból is élmény egy edzőtábor, vagy egy bringás „nyaralás”: Tenerife. A Kanári szigetek kedvelt turistaövezetének mikroklímája napsütéssel és “rövidnadrágos” hőmérséklettel szolgál a legkeményebb téli hónapokban is. A közel 4000 méter magas Teide vulkán megállítja a fő légáramlatokkal érkező esőfelhőket is, így a délnyugati parton akkor is napfényes idő van, amikor esetleg a sziget túloldalán, vagy a szomszédos szigeteken barátságtalanabbak a körülmények. Ezért minimális az esélye, hogy beleszaladjunk rossz időbe, ebben különbözik a legtöbb más ismert helyszíntől.

Szállásunk a Coral Compostela Beach Golf Hotel lesz, elhelyezés kétszemélyes (61 m2) apartmanokban (vagy 40 m2-es stúdiókban) lesz, félpanziós ellátással. A hotel „bike friendly” címkével büszkélkedik, azaz „kerékpárosbarát”, továbbá a triatlonosok számára fontos információ, hogy sétatávolságra található 50 méteres nyitott uszoda. Las Americas csodálatos tengerpartja is néhány perces séta.

Kerékpározni több irányba is biztonságosan elindulhatunk, a reptér felé van lehetőség egy kisebb területen síkon haladni, vagy nekivághatunk a hegyeknek, ahol viszonylag rövid távon belül is rengeteg szintet gyűjthetünk, mindezt kellemes hőmérsékleten, rövidnadrágban. A program ideje alatt közös bringázásokra van lehetőség vezetővel, akivel az egyéni preferenciák is egyeztethetők minden nap. Profik és amatőrök is megtalálhatják tehát a számításukat, sőt, azok is, akik egyszerűen nyaralni szeretnének a télben és közben bringáznának olyan csodaszép tájakon, mint a Teide-fennsík, Masca, vagy a Los Gigantes-Santiago del Teide útvonal. Mindezt tüköraszfalton.

Lemondási feltételek: A rajtunk keresztül foglalt szobákra nem biztosítunk lemondási lehetőséget.

További aktuális információk a ridehard.hu facebook oldalán.

JELENTKEZÉS: E-mail: tamas@ridehard.hu
Telefon: +36 70 313 4535

Nézz meg egy táborunkról készült kisfilmet, melyben olyan korábbi vendégeink szólalnak meg, mint Valter Attila, Dina Marci, Parti Andris: https://youtu.be/Jn3BUh8G_KI

X