E-bike túrák, csapatépítők a Rókusfalvy Birtokról

2023. őszétől új helyszínen hirdetjük meg e-bike túráinkat és egyéb programjainkat. Etyeken, a Rókusfalvy Birtokról indulnak majd a vezetett kerékpártúrák, az Aktív Magyarországnak köszönhetően pedig a bringák foglalása is egyszerűsödött, átláthatóbb lett az e-bringatura.hu rendszer segítségével. Szintén a Birtok lesz a fő bázisa egyéb programjainknak, csapatépítőknek, vagy más egyedi bringás eseményeknek.

A vezetett túrákra általában hétvégén kerül majd sor, folyamatosan változó útvonalakon, a környék legszebb tájain. Ami a legtöbb túrában közös lesz, hogy a forgalmasabb közutakat mindenképpen elkerüljük majd, és a legtöbb körben használjuk a Budapest-Balaton kerékpárutat, valamint a szőlők között kanyargó, túrakerékpárral is járható földutakat. Az elektromos rásegítésnek köszönhetően pedig senkinek nem fog gondot jelenteni az emelkedőkre való felkapaszkodás, akár 25 km/h-s tempóval…

Etyek környéke és a biatorbágyi tavak kis területen is változatos túrákra adnak lehetőséget, 10-60 kilométeres távokon. A közeli dűlőkön, a Gasztro sétányon és az Öreghegyi pincéken túl útba ejthetjük frissítés céljából a Magyar kutat, élvezhetjük Biatorbágy és a tavak panorámáját a BuBáról, vagy dél felé eltekerhetünk egészen a pusztazámori lovardákig. Eközben pont annyira terhelhetjük a lábizmokat a nyeregben, amennyire szeretnénk, a választható elektromos rásegítéses üzemmódokban. A túrákhoz a terep-szakaszok miatt hétköznapi kerékpáros rutin szükséges, de a gyakorlottabbak akár gyerekkel is érkezhetnek, rendelkezésre állnak gyerekülések.

A Rókusfalvy Birtok, illetve a közeli Fogadó adja a lehetőséget közvetlenül bringázás után egy jó ebédre, akár csomag-ajánlatban is. Csapatépítő és privát programok pedig gyakorlatilag bármilyen gasztro-élménnyel, borkóstolókkal párosíthatók, szállásfoglalásra is van lehetőség.Egyedi programokkal kapcsolatban is a +36703134535 telefonszámon, vagy a tamas@ridehard.hu email-címen ad felvilágosítást Takács Tamás. 

Az őszi túrák pedig a következő linkre kattintva foglalhatók online regisztrációval és kerékpár-választással: 

https://www.ebringatura.hu/hu/turak-1/tokerulo-e-bike-tura-etyekrol