Csapatépítő kerékpártúra a Rókusfalvy Birtokon

Maradandó élmény, kikapcsolódás, kihívás, összetartás, szép környezet – egy jó kerékpáros csapatépítő program mindezt egyszerre kínálja. Túráinkhoz az etyeki szőlődombok adják a hátteret, a tökéletes bázist és a finomságokat pedig a Rókusfalvy Birtok és a Fogadó biztosítja.

Budapest közelében a nemrég frissen aszfaltozott Budapest-Balaton kerékpárút, azaz a BuBa kínálja a legváltozatosabb bringás útvonalakat, Etyek közelében sokféle kisebb-nagyobb kört lehet megtenni. Ami közös ezekben: szép tájak, nagyon ritka autóforgalom és a terepszakaszok sem igényelnek komolyabb bringás tudást. Az elektromos rásegítéses bringák pedig bárki számára adnak annyi plusz erőt a tekeréshez, hogy nem fognak gondot jelenteni az emelkedők. Aki pedig erős, beállíthat minimális rásegítést. A lényeg, hogy együtt, jó hangulatban tekerhet a csapat, amihez a Ridehard.hu csapata garantálja a társaságra szabott útvonalat és a túravezetést.

A Rókusfalvy Birtok jól ismert esküvői és rendezvényhelyszín a Fővároshoz közel. A csapatépítő programokhoz is hangulatos hátteret biztosít, jó borokkal, ételekkel, akár szálláslehetőséggel a Borhotelben. Ahogy a mottóban is olvasható: a „Vidék Varázsát” ötvözi a minőségi környezettel és a mai kor elvárásainak megfelelő szabadidős programokkal, mint amilyen egy e-bike kerékpártúra.

Minden együtt áll tehát egy fantasztikus társasági programhoz, ami maradandó élmény lesz a résztvevőknek!

A csapatépítő kerékpáros program ára: (bruttó) 10 000 Ft/fő

A túra után étkezéssel és alap menüvel kiegészített csomag ára: (bruttó) 20 000 Ft/fő (ami nem tartalmazza az egyéni alkoholfogyasztást)

Az e-bike túrákhoz Bosch rendszerrel szerelt Haibike S Duro elektromos rásegítéses túrakerékpárokat és bukósisakokat biztosítunk. 20 főig két, 20 fő fölött három túravezetővel.

Jelentkezés és információ: +36 70 313 4535, mail: tamas@ridehard.hu