Vasárnapi e-bike túrák Etyeken

Vezetett e-bike túráinkon bárki felfedezheti Etyek környékének rejtett kincseit, a bringázás után pedig a Rókusfalvy Birtok teraszán vár a felfrissülés és a panoráma. Az elektromos rásegítéssel a szőlődombok meredek emelkedői sem jelenthetnek akadályt, az útvonalak pedig többnyire elszigeteltek a gépjárműforgalomtól. Maradandó élmény lesz!

E-bike túráink távja 15 és 40 km között változik (időtartam 1,5-3 óra), évszaktól és csoporttól függően. Az útvonalat Etyek és Biatorbágy környékén jelöljük ki aszfalton és könnyű terepen, hogy bárki számára könnyen teljesíthető legyen. Így akár családosoknak (gyereküléssel), idősebbeknek is ajánlunk

.

A tüköraszfaltot kínáló, újonnan épített Budapest-Balaton kerékpárút (BuBa) legszebb szakaszait általában megtalálhatók a körben, a mellékutakat és a szórtkavicsos szakaszokat mindig variáljuk. A terepszakaszok az időjárás függvényében is változhatnak. Az alapkörök túlnyomó részében forgalomtól elzárt kerékpárúton, illetve murvás úton haladunk. A nagyobb alapkör megkerüli a Biatorbágyi tavakat is, a kisebb Etyek környékén tekereg. A túra végén általában terepen, a szőlők között kanyarodunk vissza a Gasztro sétány felé, melyen visszaérkezünk a Rókusfalvy Birtokra. A Birtokon kézműves szörppel/kávéval vendégeljük meg a résztvevőket.

A részvételi díj 1 főre 13 900 Ft, ami tartalmaz: 

  • 1 db Haibike S-Duro elektromos rásegítéses túrakerékpárt 
  • javarészt forgalommentes útvonalat, védett kerékpárúton, illetve csak minimális kerékpáros tudást igénylő földutakon, Biatorbágy és Etyek környékén
  • 2 szabadon választott alkoholmentes italt a Rókusfalvy Birtokon
  • minden téren tapasztalt túravezetőket a biztonság kedvéért
  • bízunk benne, hogy jó társaságot
  • fotókat a túráról, hogy megoszthassátok a közös emléket
  • Bukósisakot, melynek használata kötelező (saját is hozható)

Meghirdetett túrák, időpontok az események között.

További információ kérése – akár privát csoportoknak – a tamas@ridehard.hu email címen lehetséges, illetve a +36703134535 telefonszámon.