2022, Január

24jan.Egész nap31KiemeltBringázz velünk Tenerifén újra napfényben!(Egész nap) Las Americas, Tenerife

Időpont

Január 24 (Hétfő) - 31 (Hétfő)

További információk

Szintet lépünk a tenerifei kerékpáros nyaralások és edzőtáborok terén: 2022. január 24-étől kiváló bringásbarát aparthotelben, félpanziós ellátással, alternatív kerékpáros útvonalakkal és vezetéssel várunk.

Ár (mely tartalmazza a szállást félpanzióval, reptéri transzfert, valamint a közös kerékpározásokat): 260 000 Ft/fő/hét

További költségek: Helyszíni kerékpárkölcsönzés: karbon vázas országúti kerékpárok Ultegra szinten bérelhetők, amiről egyeztessünk személyesen. Repülőjegy (Wizzair) feladható poggyásszal: 65 000 Ft

Januárban és februárban egyetlen olyan hely van, ahol garantált a jó idő, és minden más szempontból is élmény egy kerékpáros edzőtábor, vagy egy bringás „nyaralás”: Tenerife. A Kanári szigetek kedvelt turistaövezetének mikroklímája napsütéssel és rövidnadrágos hőmérséklettel szolgál a legkeményebb téli hónapokban is. A közel 4000 méter magas Teide vulkán megállítja a fő légáramlatokkal érkező esőfelhőket is, így a délnyugati parton akkor is napfényes idő van, amikor esetleg a sziget túloldalán, vagy a szomszédos szigeteken barátságtalanabbak a körülmények. Ezért minimális az esélye, hogy beleszaladjunk rossz időbe, ebben különbözik a legtöbb más ismert helyszíntől.

Szállásunk a Coral Compostela Beach Golf Hotel lesz, mely aparthotel jellegéből adódóan háromcsillagos, de valójában négycsillagos szintet képvisel, az elhelyezés kétszemélyes apartmanokban lesz, félpanziós ellátással. A hotel „bike friendly” címkével büszkélkedik, azaz „kerékpárosbarát”, továbbá a triatlonosok számára fontos információ, hogy sétatávolságra található 50 méteres nyitott uszoda. Las Americas tengerpartja is néhány perces séta. A koronavírus miatti szabályozások miatt az uszoda használatának feltételeit külön személyesen elmondjuk.

Kerékpározni több irányba is biztonságosan elindulhatunk, a reptér felé van lehetőség egy kisebb területen síkon haladni, vagy nekivághatunk a hegyeknek, ahol viszonylag rövid távon belül is rengeteg szintet gyűjthetünk, mindezt kellemes hőmérsékleten, rövidnadrágban. A program ideje alatt közös bringázásokra van lehetőség vezetővel, akivel az egyéni preferenciák is egyeztethetők minden nap. Profik és amatőrök is megtalálhatják tehát a számításukat, sőt, azok is, akik egyszerűen nyaralni szeretnének a télben és közben bringáznának olyan csodaszép tájakon, mint a Teide-fennsík, Masca, vagy a Los Gigantes-Santiago del Teide útvonal. Mindezt tüköraszfalton.

Nézz meg egy táborunkról készült kisfilmet, melyben olyan korábbi vendégeink szólalnak meg, mint Valter Attila, Dina Marci, Parti Andris: https://youtu.be/Jn3BUh8G_KI

További információk:

Szállás: Coral Compostela Beach Hotel – Las Americas, félpanzióval (svédasztalos reggeli, vacsora)

Turnusok: 

Az első egyhetes turnusra 2022. január 24. és 31. között kerül sor, melyhez a Wizzair menetrend szerinti hétfői járatai foglalhatók. Az egyhetes foglalás bővíthető kéthetesre is. 

Amennyiben az első turnus betelik, a január 31. és február 7. közötti hétre is hirdetünk következő turnust, a harmadik lehetséges időpont február 7. és 14. között lesz.

COVID-információk: A járvány is közrejátszott, hogy a legbiztonságosabb, ugyanakkor legkényelmesebb szálláslehetőséget válasszuk a programhoz, az aparthotel megoldást. Jelenleg a Spanyolország területére (így Tenerifére is) érvényes beutazási szabályok szerint EU digitális COVID-igazolás szükséges a beoltottságról, negatív teszteredményről, vagy arról, hogy átesett valaki a betegségen. Ezen kívül a reptéren belépéshez előzetes regisztráció szükséges a www.spth.gob.es oldalon, ami után egy QR kódot kap a beutazó. A Kanári-szigeteken a maszk használata betöltött hat éves kortól a sziget járványügyi besorolásától függetlenül, továbbra is kötelező minden zárt térben és a szabad területeken abban az esetben, ha nem biztosítható FOLYAMATOSAN a személyek közötti másfél méteres biztonsági távolság megtartása.

Lemondási feltételek: Az utazással kapcsolatban az aktuális spanyol szabályok és a hotel lemondási feltételei érvényesek.

Utazás előtt a jelenlegi, vagy az utazás időpontjában érvényes COVID-szabályoktól függetlenül is ajánljuk a PCR-teszt elvégzését indulás előtt.

További aktuális információk a ridehard.hu facebook oldalán;
JELENTKEZÉS: E-mail: tamas@ridehard.hu
Telefon: +36 70 313 4535

Több

0 Comments

X