Ride Hard Our Giro! Part 1

06máj.Egész nap08Ride Hard Our Giro! Part 1Tekerjük le mi is...

Időpont

máj. 6 (Péntek) - 8 (Vasárnap)

További információk

Tekerj három nap alatt 300 kilométert az olasz körverseny májusi, magyarországi rajtjának, illetve a befutójának idején! Élőben szurkolhatsz a célvonalnál, illetve azon az útvonalon is tekerhetsz, ahol a profik. Ne maradj le, ez garantáltan szuper program lesz! 

A részvételi díj 89 000 forint, ami tartalmaz:

  • Két éjszakát (Május 6. péntek és május 7. szombat) négycsillagos szállodában félpanzióval, kétágyas szobában Hévízen.
  • Három 100 kilométeres, guide-okkal és autós szervizzel biztosított közös kerékpározást a tőlünk megszokott ridehard-színvonalon. A három bringázásból kettő a 2022. évi olasz körverseny 3. szakaszának útvonalán is halad majd.
  • A bringázások előtt pontos GPX-fájlt adunk.
  • Május 8-án Balatonfüreden a befutó megtekintése a helyszínen VIP-meglepetéssel.
  • Balatonfüredről biztosítjuk a visszaszállítást Hévízre azoknak, akik a hotelben parkolnak, vagy vasárnapra is foglaltak szállást
  • a bringázások fáradalmait a világhírű hévízi tófürdőben pihenhetjük ki, ahová biztosítjuk a belépést.
  • frissítőket, illetve frissítőpontokat biztosítunk a bringázások során
  • a hotelben lesz lehetőség közös verseny-nézésre a bringázások után
  • fotók kerékpározás közben
  • meglepetés ajándéktárggyal is készülünk

További lehetőség csütörtöki és vasárnapi szobafoglalásra, amit az eseményünk résztvevői számára a hotel kedvezményes áron biztosít. Az elhelyezés alapvetően kétágyas szobákban két fő részére történik, de lehetőség lesz egyágyas szoba foglalására is, 9000 Ft/fő/éj felárral. Ha valaki szeretne hozni kísérőt, megoldható az elhelyezés külön egyeztetés szerint.

Időpont: A Nagy Rajt alatt, május 6-8.

A résztvevőktől elvárjuk, hogy biztonságosan kezeljék az országúti kerékpárt és rendszeresen tekerjenek több órás edzéseken, tudjanak tartani egy nagyságrendileg 30-35 km/h-s sebességet sík terepen.

Helyszín: Hévíz, ahonnan a Kis-Balaton irányába, a Káli-medencébe és Balatonfüredre jelöljük ki a naponta 100 kilométeres útvonalat.

Tervezett program (május 6-8.): 

Pénteken: 11-12 óráig szállás elfoglalása, 13 órától országúti kerékpározás a körverseny szakaszát is érintve, visszaérkezés 17-18h között, 19 órától vacsora és „ismerkedő sörözés” a hotelben.

Szombaton: 8 órától reggeli, 10 órától országúti kerékpározás a Káli-medencébe, visszaérkezés 14-15h között, ebéd egyénileg, 16 órától közös szurkolás televízión keresztül a hotelben, vagy pihenés a tófürdőben. 19 órától vacsora a hotelben.

Vasárnap: 8 órától reggeli, 10 órától országúti kerékpározás Balatonfüredre a verseny útvonalán is tekerve, érkezés 14-15h között. 15-16h között átöltözési/zuhanyzási lehetőség, illetve étkezés egyénileg, 16 órától a körverseny 3. szakaszának megtekintése élőben, befutó után VIP meglepetés. 18 órától opcionálisan közös vacsora, illetve a Hévízen parkolóknak transzfer vissza.

Nézd meg a környéken zajló korábbi országúti eseményünkről készült kisfilmet: https://youtu.be/l_W7Uq2RKXc

Kisfilm a Balaton körül szervezett study-tour-unkról: https://youtu.be/BOPJxKFAk6c

További információk és jelentkezés a tamas@ridehard.hu email címen, illetve a +36 70 313 4535 telefonszámon. Jelentkezés feltétele 30% előleg előre utalása.

Jelentkezési határidő: április 20.

Több

0 Comments